неділю, 16 вересня 2018 р.

У новий навчальний рік – з новими ідеями

Уже традиційно у серпні відбуваються педагогічні форуми, на яких аналізують роботу освітньої галузі за минулий навчальний рік і визначають подальші завдання.
22 серпня 2018 року відбулось засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів з теми «Готуємось до 2018-2019 н.р.. Формуємо цінності, ставлення, переконання. Актуальні проблеми вдосконалення освітнього процесу у закладі освіти». Участь у ньому взяли 30 педагогів-організаторів шкіл району.
Олег Літвинчук, методист Корецького РМК, розповів про особливості організації виховного процесу у закладах освіти району у 2018-2019 н.р., а також деякі питання  організації в закладах освіти виховної роботи щодо безпеки й благополуччя дитини. Учасники засідання проаналізували особливості індивідуального підходу до  формування в учнів виховних ціннісних орієнтирів. Заслухано доповідь керівника методичного об’єднання Людмили Консевич «Підсумки роботи РМО за 2017-2018 н.р.».
У ході практичної частини учасники засідання обговорили варіанти проведення свята Першого дзвоника та першого навчального дня; дізнатись про SCRUM-дошку і як вона вчить керувати своїми справами; застосували на практиці SWOT-аналіз як сучасний інструмент управління процесом професійного зростання педагогів; обговорили та затвердили план роботи РМО педагогів-організаторів на 2018-2019 н.р..

Людмила Консевич,
керівник районного МО педагогів-організаторів



1 коментар:

  1. Я настійно рекомендую послуги з фінансування Ле-меридіана будь-якій людині, яка потребує фінансової допомоги, і вони будуть тримати вас в курсі високих каталогів для будь-яких подальших потреб. В черговий раз вітаю вас та ваших співробітників за надзвичайний сервіс та обслуговування клієнтів, оскільки це чудовий актив для вашої компанії та приємне враження для таких клієнтів, як я. Бажаючи вам всього найкращого в майбутньому. Служба фінансування меридіанів - найкращий спосіб отримати просту позику, ось тут електронна пошта..lfdsloans@lemeridianfds.com Або поговоріть з паном Бенджаміном на WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Дякую Ти за те, що ти ще раз щиро серцем допомагаєш мені отримати позику, я вічно вдячний.

    ВідповістиВидалити