пʼятницю, 15 листопада 2019 р.

Виховники стартували у новий навчальний рік


Уже традиційно у серпні відбуваються педагогічні форуми, на яких аналізують роботу освітньої галузі за минулий навчальний рік і визначають подальші завдання. Відповідно до плану роботи КУ «Корецький районний методичний кабінет» 27 серпня 2019 року відбулось секційне засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів з теми «Готуємось до 2019-2020 н.р.. Формуємо цінності, ставлення, переконання. Актуальні проблеми вдосконалення освітнього процесу у закладі освіти». Участь у ньому взяли 27 педагогів-організаторів шкіл району.
Олег Літвинчук, методист Корецького РМК, розповів про особливості організації виховного процесу у закладах освіти району у 2019-2020 н.р., ознайомив з реаліями та перспективами Нової української школи.
У ході засідання заслухано доповідь керівника методичного об’єднання Людмили Консевич «Підсумки роботи РМО за 2018-2019 н.р.». Розглянуто питання упровадження здоров’язберігаючих технологій у діяльності учнівського самоврядування: організація роботи на початку нового навчального року на основі впровадження нових методик та технологій (Чумак Тетяна Василівна, педагог-організатор Головницької ЗШ І-ІІІ ст.).
У ході практичної частини учасники засідання обговорили та затвердили план роботи РМО педагогів-організаторів на 2019-2020 н.р.. У кінці засідання відбулись вибори керівника РМО. Ним стала Сидорчук Вікторія  Анатоліївна, педагог-організатор Невірківського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ». Керівником Школи новопризначених педагогів-організаторів так само лишилась Миколайчук Ірина Борисівна, педагог-організатор Корецького НВК «Школа І-ІІ ступенів-ліцей».
Враховуючи актуальність піднятих та розглянутих питань, засідання районного методичного об’єднання педагогів-організаторів підготувало рекомендації.

Немає коментарів:

Дописати коментар