четвер, 17 листопада 2016 р.

Відбувся практичний семінар педагогів-організаторів

На базі Устянської ЗШ І-ІІІ ст. 10 листопада відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів з теми «Технології створення та активізації діяльності органів дитячого самоврядування в практиці роботи». У ньому взяли участь методист відділу освіти Олег Літвинчук та одинадцять педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району.
Під час теоретичної частини семінару-практикуму учасники розглянули такі питання: «Інформаційно-методичне забезпечення діяльності педагогів у напрямі організації учнівського самоврядування. Шляхи поповнення досвіду» (Іван Бондар, директор Устянської ЗШ І-ІІІ ст.), «Партнерство як основа результативності роботи органів учнівського самоврядування» (Галина Бондар, заступник директора з НВР), «Технології  активізації діяльності органів дитячого самоврядування» (Олег Літвинчук, методист РМК), «Ділові папери в роботі органів самоврядування дітей та учнівської молоді» (Людмила Консевич, керівник районного МО).
У практичній частині семінару педагоги відвідали тренінг «Я - лідер», котрий підготувала класний керівник Олеся Шекель. Голова учнівського комітету Бурченя Зоряна за допомогою мультимедійної презентації «Перспективи розвитку учнівського самоврядування» розповіла про цікаве та насичене шкільне життя. Педагог-організатор Ганна Захарчук поділилась досвідом використання інтерактивних форм роботи в організації змістовного дозвілля учнів.
Родзинкою та окрасою засідання став патріотичний флеш-моб «З любов’ю до України», що відбувся у спортивному залі за участю всіх учасників семінару, учнів та вчителів школи.
По завершенні семінару-практикуму методист та педагоги-організатори подякували за теплу зустріч, змістовне наповнення засідання та його практичну спрямованість.




Немає коментарів:

Дописати коментар