пʼятниця, 23 вересня 2016 р.

Організація роботи молодого педагога-організатора на початку діяльності



З метою підтримки та здійснення науково-методичного супроводу діяльності молодих педагогів, відповідно до плану роботи Корецького районного методичного кабінету на 2016-2017 н.р., 15 вересня 2016 року на базі Корецького НВК «Школа І-ІІ ст.-ліцей» відбулось засідання Школи новопризначеного педагога-організатора з теми «Організація роботи молодого педагога-організатора на початку діяльності».
Директор навчального закладу Даниш Людмила  розповіла про особливості педагогічної підтримки і супроводу індивідуального розвитку й саморозвитку особистості педагога в умовах роботи ліцею. Методист Корецького РМК Літвинчук Олег ознайомив присутніх з нормативно-правовим забезпеченням діяльності педагога-організатора. У ході роботи педагог-організатор Веснянської ЗШ І-ІІІ ст. Самульова Тетяна ознайомила молодих педагогів-організаторів з посадовими обов’язками, а керівник районного методичного об’єднання Консевич Людмила окреслила основні види планування.
Практична частина дала можливість з’ясувати особливості організації самоосвітньої діяльності та правила ведення робочої папки педагога-організатора. Ірина Мосійчук, педагог-організатор Корецького НВК «Школа І-ІІ ст.-ліцей», познайомила колег зі своїм робочим місцем.

Учасники Школи новопризначеного педагога-організатора отримали на електронних носіях методичні матеріали щодо спрямування їхньої діяльності в роботі зі школярами. Педагоги-організатори висловили думку про доцільність та потрібність такої методичної форми роботи, де проходить навчання новопризначених педагогів, та подякували за змістовне наповнення проведеного засідання.

Немає коментарів:

Дописати коментар